Værkstedet…

|

…arbejdsbord for profiler, markedsføring og netværk…

Archive for the ‘…undervejs’ Category

Langstrakte CV’er?

fredag, juni 12th, 2015

Normalt er langstrakte CV’er ikke min kop te. Men jeg blev “flosset ud i tovene” i nogle amatørpsykologiske Scientology lignende personligt eksperimenterende transformationskoncepter i ledighedssystemet, der bygger på den filosofi, at den måde mennesker omstiller og erhvervsretter sig på arbejdsmarkedet, foregår ved at smide alt uddannelse og faglighed i skraldespanden, og få skrællet langtidshukommelsen for alt bagudrettet viden, for i stedet at blive “genfødt” som en stereotyp, der udlever sin personlige identitet på arbejdsmarkedet.

» Koordinerende krykker & Fællessproglige referencer: Hjernens lagerstyring og hukommelses kapacitet

Så jeg har været nødt til at “spille filmen” bagudrettet, og rodfæste alt viden og alle oplevelser, for at beskytte mig selv imod at blive smadret til menneskelig invalid. Nu er skaden sket, og mit langstrakte CV er kommet for at blive, så jeg kan fremtidsbeskytte mig selv mod flere overfladiske amatørpsykologiske eksperimenter.

Og den med at gamble rundt med flere forskellige CV’er er heller ikke rigtigt noget for mig. På mig virker det virker lettere skizofrent og psykologisk kompliceret.

» De “gales” samfund?

Det har kostet mig dyrt, at jeg har været nødt til at stå uden indkomst over flere perioder, mens jeg har kæmpet for at rodfæste den personlige slagside, det giver at blive flosset ud i det amatørpsykologisk eksperimenterende og varmluftige. Det er ikke OK og reelt, at man skal være i stand til selv at rodfæste og fastholde det seriøse opgaverettede fokus i jobsøgningen i perioder uden indkomst, for at undgå at tage permanent menneskelig skade af at blive udsat for varmluftige amatørpsykologiske eksperimenter i ledighedssystemet.

» Københavns kommunes jobcenter (2012 – 2014)

» Anden aktør i ledighedssystemet (2009 – 2010)

» Personlig chikane og psykisk vold i ledighedssystemet (2009 – 2014)

Selv hører jeg til de saglige og fornuftbaserede. Så jeg har det bedst med det mere saglige, seriøse og opgaverettede. Sådan er jeg, og sådan fungerer det bedst for mig.

» KOMPETENCE CV

Ideer til opgavetyper…

tirsdag, juli 17th, 2012

Blev lidt inspireret til at få opgavefeltet præciseret, da jeg talte med far i dag – og må hellere skrive ideerne ned – mens jeg husker dem…

Undervisning:

Det vil være helt oplagt, at gøre lidt i det…

 1. Projektarbejde
 2. (Argumentationsteknik?) Er jeg måske ikke så begejstret for…
 3. ….

 

Freelance – PRAKSIS-design:

 1. Projektopgaver indenfor dokumentation og udredning
 2. Arbejdsbeskrivelser
 3. Struktur på opgavefeltet
 4. Fra problemstilling til opgave (Kunne godt være undervivsning)

 

Freelance – UD-trykkeriet:

 1. Sparringspartner til projektafgrænsning og rapportskrivning for specialestuderende på KU
 2. Markedsføring og formidling (hjemmeside)
 3. Organisationsplaner og oversigtskemaer
 4. Illustrationer
 5. Artikler
 6. Mindre formidlingsopgaver

Ansættelsesformer:

Det er nemmest for mig hvis jeg vælger enten tidsbegrænsede kontraktansættelser eller honorarbetaling. Det er begge lønarbejderansættelser – set med systemets øjne…

Så fungere denne side – også…

mandag, juli 9th, 2012

Nå nu – ser det helt fint ud – med denne side om jobsøgning.

Det var lidt svært at få det helt skilt ad – fordi det hele på et tidspunkt flød i et, som en stor udflydende proces.

Men godt med en side, der handler om ren profilering, markedsføring og fremadrettet jobsøgning. For ligesom at skille det ad fra det øvrige.

Så det jeg skriver g laver på de andre sider – der er det mere emne og fagligt betonet – i interessen i sig selv. Og så kan jeg samle op på det – og tænke i profiler – på denne side.

Det kan være meget godt at adskille tingene – så er det nemmere at “holde fri” fra de forskellige sider…

Men det er også vigtigt, på en side som denne – at der er plads til løse tanker og overvejelser undervejs. Jeg var gået hen og var blevet alt for “formstyret”. Det skyldes selvfølgelig også, at verden elsker profiler og form. Men der skal altså også være plads til at skrive og tænke mere “frit fra leveren” – ellers kan man jo blive helt firkantet – og komme til at forhåndsafgrænse sig selv – efter de firekanter, der er til rådighed. Det er bedre at skrive frit først – og så sætte form og afgræsning på bagefter. For så kommer der mere substans i indholdet…

Undervejs…

mandag, juli 9th, 2012

Det kan være svært at finde frem til gode profiler – hvis man får for mange indtryk og meninger ind fra sidelinien.

Det mig lang tid at finde tilbage til min faglige profil – » Tværfaglig koordinering…

Meget bunder i – at alt hvad man kommer i berøring med i jobsøgningssammenhæng – har karakter af at snobbe nedad. Og hvis man som jeg har en profil, der er gearet til at tænke i koordinering, helheder os samarbejde – så kan der let opstå en lidt “fy” tendens.

Det bunder nok mest i, at de fleste tænker ledelse – når man tænker koordinering. Men koordinering er nu meget andet end det. Det er også udredning, analyse, dokumentation og projektkoordinering.

Ledelse – er det noget for mig?

Det kommer an på hvilken type ledelse, det er. Den koordinerende ledelse er ok med mig. Jeg opfatter det også mere fagligt – end personligt.

Så den ledelse, der er baseret på koordinering, formidling og samarbejde. Er fint.

Der hvor jeg er stået fuldstændig af – er alt det personligt udviklende ledelse. Jeg kan slet ikke have det – og det gælder også den anden vej på.

Jeg får kvababbelser af alt det navlepilleri…

Argh…