Værkstedet…

|

…arbejdsbord for profiler, markedsføring og netværk…

Archive for the ‘Netværk…’ Category

Digital netværkskommunikation – muligheder og begrænsninger?

lørdag, juli 25th, 2015

Den første gang, jeg selv prøvede at arbejde med digital koordinering over nettet, var i forbindelse med kurset i projektledelse på DTU: » Projektledelse og forandringsprocesser.

Jeg syntes selvfølgelig, at det var vildt interessant, og var også en af (de få) meget aktive, når det gjaldt den fælles feedback og opfølgning.

På nogen punkter var det også en lidt underlig oplevelse. En oplevelse i hvordan åbenhed på sin vis kan virke “grænseoverskridende”. Der var en generel mangel på feedback hos holddeltagerne. Det fik navnet “den gabende tavshed”. Men som en af de åben og aktive opstod der en underlig form for “vi kender dig”, når jeg den ene gang om ugen var til foredrag. Og netop den lidt besynderlig kontrast mellem åbenhed på det fælles netværk – med mennesker, som man ikke kender på det personlige plan, kunne godt give anledning til nogle besynderlige tolkninger og opfattelser.

Så det kræver en høj grad af etik og erfaring, at være i stand til at vurdere og afveje verbal åbenhed mellem mennesker, der ikke kender hinanden på det fysisk konkrete og personlige plan.

» Åbenhed og forråelse?

JobNet…

mandag, juli 9th, 2012

Den obligatoriske og måske dybeste set ligegyldige for alle ledige. Gad vide hvor mange der reelt får noget ud af det?

Men det er nu nok en god idé at vedligeholde det CV jeg har til at ligge derinde – for det tager en krig at oprette det – så det kan ligeså godt blive liggende.

Gad vide om – det jeg skulle skrive mig selv på som arbejdsgiver – til noget af det jeg har skrevet – i de sidste år? Jeg har jo min freelance profil » PRAKSIS-design – og så kan jeg jo bare skrive PRAKSIS-design på som arbejdsgiver.

Min egen ulønnede lille “biks”…